16. maj 2013.16. maj 2013.
JSP “STAN“

SVE JE STVAR DOGOVORA

“Poštujemo sugestije naših korisnika. Kada je reč o tekućem održavanju najzadovoljniji su načinom na koji se servisiraju liftovi i vodoinstalaterskim radovima. Zamerke koje nam upućuju u najvećem broju slučajeve nemaju veze sa nadležnostima našeg preduzeća i uglavnom su stvar nepostojanja dogovora između stanara istog ulaza. Konkurisali smo za javne radove ne bi li očistili podrume zgrada, dok bi sa prvim lepim danima trebalo da počne i građevinska sezona odnosno sređivanje fasade na staroj rob
Da briga o 7.300 stanova, odnosno 313 zgrada nije ni malo jednostavan posao potvrdila je direktorka JSP “Stan“ Ljiljana Jovanović. Naime, kako bi u svakom trenutku bili na raspolaganju svojim korisnicima, a redovnim i investicionim održavanjem unapredili njihov kvalitet života, u nešto manje od godinu dana nadležni u ovom preduzeću su organizovali brojne sastanke sa predsednicima skupštine stanara, prezentacije na temu energetske efikasnosti, sproveli niz anketa na temu očekivanja i zamerki građana na dosadašnji rad.
-Svakog dana dajemo sve od sebe da udovoljimo zahtevima naših korisnika. Pri izradi plana preduzeća za 2013., upravo njihovi zahtevi su predstavljali imperativ. U proteklom periodu, imali smo po nekoliko “krugova“ sastanaka sa predsednicima skupštine stanara, i zaključci sa tih skupova su nam dosta pomogli u daljem planiranju i ispunjenju zadatka da budemo dobar servis našim sugrađanima- ističe Jovanovićeva i navodi da su Šapčani najveće zadovoljstvo izrazili u pogledu održavanja i servisiranja liftova kao i kvaliteta vodoinstalaterskih radova, dok su zamerke uglavnom bile na račun nekih propusta koji se kose sa nadležnostima preduzeća kojim rukovodi.
- Njihovo nezadovoljstvo u velikom broju primera nema nikakve veze sa nama. Najveći problem predstavlja činjenica da stanari među sobom ne mogu da se dogovore šta zapravo žele, niti oko dinamike izvođenja radova. Stvari na koje se žale, kao što je na primer prokišnjavanje krova, odnosno njegova sanacija predstavljaju veliku investiciju i nemaju veze sa redovnim održavanjem- objašnjava Jovanovićeva.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa