23. maj 2013.23. maj 2013.
OPŠTINA VLADIMIRCI: ASFALTIRANjE TERENA ZA MALE SPORTOVE

BOBOVIK DOBIO RAJ ZA MLADE

U projektu lokalne samouprave da sela koja nemaju uređene terene za male sportove dobiju nove protekle subote prisustvovali smo asfaltiranju terena za male sportove koji je postao raj za mlade, to se videlo odmah po završetku posla u koji se ulažu značajna sredstva iz opštinske kase.
- Mi ulažemo u budućnost i tu smo izuzetno zadovoljni. Uz Bobovik ove godine terene će dobiti Jazovnik, Kozarica i Debrc. Biće to prilika da broj sela bez terena smanje a sledeće godine planiramo četiri do pet novih terena, reče predsednik opštine Vladica Marković.
Izneo je prvi čovek opštine i sijaset detalja.
- Tereni će biti ograđeni u rizičnim delovima i od preletanja lopti a zanimljivo je da će imati golove sa mrežama, po jedan koš i odbojkaški teren koji će pomeranjem mreže biti teren za tenis. Eto, uz smešak reče, možda i novih Đokovića sa ovog terena Posavotamnave.
I samo nepun sat posle urađenog posla najmlađi su uživali za početak u trčkaranju.
- Mi smo zahvalni opštini što nam je stvorila ove uslove i već za prvo veče zakazujemo meč u malom fudbalu. Koja Zvezda, koji Partizan ovo naš raj u kojem ćemo itekako umeti da uživamo, nije krio sreću predsednik saveta MZ Bobovik Aleksandar Živanović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa