28. januar 2010.28. jan 2010.
RAD ANGAŽOVAO STANDARDNOG GOLMANA FK “MAČVA“

MILOŠ STEPANDIĆ U “RADU“

Miloš Stepandić je zvanično u četvrtak 21. januara postao član Građevinara, FK “Rad“.
Potpisivanjem ovog transfera nastavljena je dugogodišnja saradnja ova dva fudbalska kluba.
Talentovani čuvar mreže već drugu sezonu je standardni prvotimac šabačkog srpskoligaša. O njegovim uspešnim odbranama najbolje svedoče statistički podaci, da je tokom jesenje sezone branio na svih 15 utakmica i primo samo pet golova.
Predsednik Upravnog odbora “Mačve“, Sovranije Čonjagić je pre potpisivanja ugovora istakao da je Stepandić jedan od najblistavijih izdanika šabačke škole fudbala, podsećajući da su u proteklih 20 godina, put Banjice odlazili najtalentovaniji i najuspešniji ovdašnji fudbaleri poput Miroslava Đukića, Zorana Riznića, Milenka Kovačevića i Janeta Gavalovskog.
Rukovodstvo “Rada“ ceni šabačku školu fudbala i ozbiljno računa na pridošlog čuvara mreže iz Šapca u nastavku super lige.
- Bilo koji igrač koji dolazi u naš klub, “Rad“ ga dovodi ne samo da bi se to tako reklo, nego ga dovodi da igra. Miloš poseduje potencijal. Da bi se taj potencijal pretvorio u kvalitet to sve zavisi od njega, a naravno i od nas, istakao je sportski direkotr FK „Rad“ Zoran Čampara.
Pored velike nade koje polaže u novog golmana “Rada“, Zoran Čampara je u ime svog kluba zahvalio rukovodstvu “Mačve“ koja je izašla u susret prilikom angažovanja golmana Stepandića koga smatraju jednim od najperspektivnijih čuvara mreže u Srbiji.
Devetnaestogodišnji bivši golman šabačke “Mačve“, Miloš se zahvalio svom bivšem klubu i izrazio želju za dokazivanjem u novoj fudbalskoj sredini.
- Hvala svima koji su me podržali i podučavali, a posebno treneru golmana Saši Kolariću koji me je trenirao osam godina. Zahvaljujem se rukovodstvu “Mačve“ koja je podržala moj odlazak u FK “Rad“. „Mačvi“ želim puno uspeha u nastavku takmičenja i povratak u prvu ligu.
Sportski direktor, FK„Mačva“ Ljubomir Ivanić iskazao je veliko zadovoljstvo ovom uspešnom saradnjom i poželeo Stepandiću mnogo uspeha u daljoj karijeri.
Detalji transfera nisu poznati, ali prema rečima predsednika Upravnog odbora “Mačve“, Sovranija Čonjagića ovaj šabački srpskoligaš zadržava 20 odsto od svakog transfera fudbalera u zemlji i inostranstvu što predstavlja minimalno 17,5 hiljada eura, u dinarskoj protivvrednosti.
M.D.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa