23. maj 2013.23. maj 2013.
SET RECIKLAŽA

KEŠ ZA TREŠ U ŠAPCU

Centar reciklaže elektronskih uređaja u okviru akcije “Keš za treš“, na pozive Šapčana dolazi po otpad na kućnu adresu
Vodeće preduzeće u oblasti reciklaže električnog i elektronskog otpada u zemlji i regionu SET reciklaža, od nedavno je pokrenula akciju “Keš za treš“. Reč je o akaciji prilikom koje građani Srbije, prema aktuelnom cenovniku, mogu zaraditi na svojim starim električnim aparatima od 50 do 1.200 dinara po komadu.
-Prvobitno je akcija važila samo za teritoriju Beograda, međutim odlučili smo da je proširimo i na gradove koji se nalaze do 170 kilometara udaljenosti od prestonice. Do sada smo bili dva puta u Šapcu, i moram priznati da je vaš grad, pored Novog Sada vodeći po broju dobijenih poziva ““ istakao je Jordančo Petkovski, ispred SET reciklaže i objasnio princip po kojem se vrši predaja otpada.
- Građani nam se javljaju na broj 0800 250 000 i ostavljaju svoje podatke. Kada skupimo dovoljan broj poziva mi dolazimo na lice mesta. Ono što bih voleo da napomenem je da vreme koje će čekati na “našu intervenciju“ zavisi od popunjenosti kapaciteta našeg vozila za transport. Tako da ne gube strpljenje ukoliko se ne pojavimo odmah sutra dan ““ ističe Petkovski, i napominje da je ovo preduzeće uvek na raspolaganju onima koji traže dodatan izvor prihoda.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa