Инфо

(30. мај 2013.)
РУКОМЕТ

ПЛАСМАН ЈЕ РЕАЛАН

За наше рукометне клубове сезона је завршена. Играчи ће почетком јуна отићи на годишње одморе. Руководства клубова анализирају остварене такмичарске резултате и почињу да праве планове за нову сезону. Шабачки суперлигаш Металопластика је окончао 39-то учешће у националном шампионату. Првенствену трку завршио је на петој позицији док је у националном Купу стигао до четвртфинала. Дали су могли неку степеницу више или су остварени резултати подмлађеног тима реалан домет питали смо тренера Славка Новаковића.
- У принципу сам задовољан. Пре свега успели смо да стабилизујемо клуб. Остварени резултати су реални. Од октобра остали смо без два значајна играча, Медурића и Драгаша. Пратиле су нас повреде тако да смо цело првенство одиграли у некомплетном саставу и са почетницима. Мислим да смо једна колатерална штета јер смо осам утакмица изгубила са голом разлике као и изгубљен бод против Крушевљана на свом терену удаљили су нас од пласмана у прве четири екипе. Због диригованог жреба у Купу обе утакмице играли смо у гостима - рекао је Славко Новаковић.
Отказали сте такмичење на јуниорском првенству Србије?
- Главни разлог неучешћа је што имамо само три играча у тој категорији. Већина су млађи две па и три године тако да наша екипа не би била равноправан противник две године старијим тимовима на овом такмичењу.
План за наредну сезону?
- Чекамо да УО РСС донесе одлуку о усвајању предлога Такмичарске комисије РСС за реорганизацију система такмичења. Када буде познат састав лиге и пропозиције такмичења донећемо план за нову сезону - јасан је Новаковић.

Најновији број

20. септембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa