30. maj 2013.30. maj 2013.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA ZAPAD

MAČVA SE BUDI

Jasenica 1911 ““ Mačva 1:2 (1:1)
Smederevska Palanka. Gradski stadion. Gledalaca 200. Sudija: Tomislav Đurović (Užice) 8. Strelci: Milovanović u drugom za Jacenicu a Samurović 45. I Matić 85.minut za Mačvu. Žuti kartoni: Ilić i Lekić (Mačva). Crveni karton: Lekić (Mačva).
Jasenica 1911: Matić 7,5 ,Antić 6, Petković 6, Petrović 6 (Krstić-), Ilić 6,5 , Jokić 6, Pavlović 6, Jovanović 6, Stevanović 6 (Vu. Popović-), Milovanović 6,5 , Ve. Popović (Kelečević-).
Mačva: Stepandić 7, Pejović 7,5 , Miletić 7, Radovanović 7, Ristivojević 7, Ilić 6,5 (Milinković 6,5), Dragićević 7 (Gemović 6,5), Samurović 8, Matić 7,5 , Lekić 7, Panjković 7 (Milisavljević-).
Igrač utakmice: Milan Samurović (Mačva)
Fudbaleri Mačve su u Smederevskoj Palanci ostvarili pobedu koja im znači tek toliko da mogu da kažu da su i pored neuspeha, jer od višeg ranga ponovo nema ništa, uspeli da se dignu i zaigraju bolje. Pobedili su ekipu Jasenica sasvim zasluženo i u finiš prvenstva ušli sa bar malo boljom atmosferom.
Sam početak utakmice nije obećavao ništa dobro jer su domaći posle kornera, već u drugom minutu uspeli da postignu gol. Korner sa desne strane izveo je Stevanović. Šapčani su izbacili loptu na ivicu šesnaesterca a Milovanović je snažnim udarcem uspeo da pogodi mrežu nemoćnog Stepandića. Ekipe su igrale napadački, stvarane su šanse na obe strane ali je drugi pogodak viđen tek u 45. minutu kada je Milan Samurović sjajnim šutem sa 18 metara pogodio prečku a lopta se odbila i prešla gol liniju i svakako je ovo jedan od lepših pogodaka koji su Mačvini fudbaleri dali u ovom šampionatu.
Mačva je u drugom poluvremenu bila daleko bolji rival. Ređale su se šanse pred golom Matića a najbolje nisu iskoristili Panjković, Matić i Gemović da bi tek u 85. minutu Matić, koji se najbolje snašao posle izvedenog kornera, uspeo da pogodi mrežu i donese Mačvi tri boda. Mačva je ostala na terenu sa deset igrača kada je u samom finišu Lekić dobio crveni karton i morao je pre drugova u svlačionicu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa