30. maj 2013.30. maj 2013.
DEVETI MOTO SKUP

KIŠA NIJE POKVARILA PLANOVE

Deveti moto skup u Šapcu održan od 24. do 26. maja na Šabačkom hipodromu, u organizaciji Moto kluba “Čivija“ i pod pokroviteljstvom Gradske uprave Grada Šapca i Turističke organizacije Šapca. Uprkos lošem vremenu manifestaciji prisustvovalo oko 1.000 motociklista i preko 3.000 posetilaca
Ovaj moto skup je organizovan po najnepovoljnijim vremenskim uslovima, za uspeh jednog ovakvog događaja. Loše vreme bilo je, ne samo ovde, nego u čitavom regionu, pa su mnogi koji su planirali, bili sprečeni da dođu. Skup je, i pored toga uspeo. Okupilo se oko 1.000 motociklista i preko 3.000 posetilaca koji su došli na koncerte i da pogledaju motore, naveo je direktor Moto kluba “Čivija“ Dragan Antonić.
Antonić se zahvalio svim građanima koji su prisustvovali manifestaciji, a posebno Gradskoj upravi Grada Šapca, TOŠ, Policijskoj upravi i Upravi saobraćajne policije na pomoći u organizaciji. Istakao je da se ni najmanji incident nije dogodio ni u kampu, niti van njega.
Program je održan po planu. U petak su nastupili šabačka grupa Predigra i Bijelo Dugme real tribute band. Tradicionalne igre motociklista u kampu, i defile kroz grad organizovani su u subotu, a uveče su goste zabavljali bendovi Vatrena Voda iz Šapca, beogradski Džepovi i Osmi putnik iz Hrvatske.
-Četvrti put sam na moto skupu i organizacija je uvek odlična. Ove godine najzanimljiviji su mi bili izbori za najstarijeg i najmlađeg bajkera, najlepšu bajkerku, najstariji motocikl i najudaljenijeg gosta. S obzirom da moto skup u Šapcu okuplja veliki broj motociklista iz zemlje i inostranstva, ovo je prilika i za sklapanje novih poznanstava. Smatram da ova manifestacija treba redovno da se održava jer u Šabac privlači veliki broj ljudi sa strane, rekao je petnaestogodišnji Nikola Jovanović, učenik Šabačke gimnazije.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa