6. jun 2013.6. jun 2013.
TEKVONDO: LETNjIKOVAC ELIKSIR GRUP

DRAGANI AUSTRIJSKO ZLATO

Na “Austrija Openu“ u Insbruku /turniru A klase/ u okviru “Nacionalnog tima Srbije“ nastupilo je deset članova Tekvondo kluba “Letnijikovac Elidžir Group“.
Na turniru je nastupilo 1400 takmičara iz 350 timova iz 50 zemalja. Borci Letnjikovca su ukupno zabeležili 11 pobeda. Osvojene su dve medalje, zlato i bronza i dva peta mesta, čime su ponovo dali najveći doprinos visokom plasmanu Srpskog nacionalnog tekvondo tima na međunarodnoj sceni.
Zlatnu medalju je izborila Dragana Gladović koja je Ostvarila 4 ubedljive pobede: Prvu sa Norvežankom 13:0. Drugu sa Nemicom 14:5. Treću sa Ukrajinkom 10:1. Četvrtu, finalnu, sa Italijankom17:5.
Bronzanu medalju je osvojio Ivan Karajlović koji je u prvom meču savladao Austrijanca 12:0. u drugom reprezentativca BIH, Armina Gredića 6:1. Poraz je pretrpeo od Poljaka, tesnim rezultatom 2:1.
Marko Karajlović koji izborio peto mesto, zabeležio je takođe dve pobede. Prvu protiv Nemačkog reprezentativca 8:7. Drugu protiv reprezentativca Engleske na “Zlatni Bod“,a poražen je u meču za medalju od Italijana.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa