6. jun 2013.6. jun 2013.
FUDBAL: KADETSKA LIGA ZAPADNE SRBIJE

SAVACIUM ŠAMPION

Mačva ““ Savacium 0:0
Stadion Mačve. Gledalaca 600. Sudije:Vlada Stojanović, Vojkan Kokošar, Žarko Obradović (svi Valjevo). Žuti kartoni:Belić (M) i Stanković (S).
Mačva: Milošević,Janković (Kostić), Teodorović, Mićanović, Stanković, Simić, Marković (Đurković), Mićić (Belić), Radukić (Vučetić), Subotić (Karaklić), Pajić (Milovanović).
Savacium: Jovanović, Dražić,N. Vasić, Vujić, D. Vasić, Arsenović, Atić, Đurić (Stojićević), Berić, Marković (Bogićević), Stanković (Radenković).
Igrač utakmice: Zoran Jovanović (Savacium)
Pred velikim brojem navijača gradski rivali Mačva i Savacium odigrali su borbenu i kvalitetnu utakmicu kojoj su samo golovi nedostajali da bi utisak bio još potpuniji. Savacium je u utakmicu ušao sa bodom prednosti pa mu je i nerešen rezultat bio dovoljan da bi prvi ušli kroz cilj.
Mačva je u većem delu utakmice bila bolja, više je napadala ali su se momci u plavim dresovima uglavnom dobro branili. Prvu šansu za Mačvu propustio je Pajić u šestom minutu, zatim je i Todorović mogao da dovede Mačvu u vođstvo ali je Jovanović ovaj put odlično intervenisao. U 25.minutu Mićanović se izborio za loptu u šesnaestercu Savaciuma, dodao je Radukiću koji je sa par metara uspeo da promaši gol. Tek pred kraj poluvremena Savacium je zaigrao mnogo bolje ali ni njegovi fudbaleri nisu iskoristili par dobrih šansi.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa