6. jun 2013.6. jun 2013.
USKORO KONCERT U ŠAPCU

SRBIJA U RITMU EVROPE

Najveća dečija manifestacija u Srbiji ikada “Srbija u ritmu Evrope“ je dobila blagoslov od njegovog Preosveštenstva Vladike šabačkog Lavrentija koji je prepoznao u ovoj manifestaciji očuvanje porodične jedinice, bavljene decom u interesu njihovog daljeg usavršavanja i pružanja najprofesionalnijih uslova za njihovo odrastanje i usavršavanje u muzičkim i sportskim aktivnostima koje pozitivno utiču na njihov psiho fizički razvoj.
Manifestacija “Srbija u ritmu Evrope“ u Šapcu okuplja preko 300 dece koja se besplatno edukuju deset meseci da bi nastupili na svom gradskom trgu sa finalistima Prvog Glasa Srbije. Osmišljena je uskladu sa Evropskom poveljom učešća mladih na lokalnom i regionalnom nivou, Belom knjigom EU o mladima, nacionalnom strategijom za mlade u Srbiji i Akcionim planom politike za mlade u Vojvodini.
Cilj manifestacije je podsticanje, razvijanje, prepoznavanje i očuvanje mladih talenata u Srbiji, promocija interkulturalnosti, tolerancije, ravnopravnosti polova, poštovanje ljudskih prava, različitosti, saradnje i doživotnog učenja. U okviru programa organizuju se besplatne edukacije za decu i to kroz sekcije: horsko pevanje, moderni ples, folklor i solo pevanje.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa