6. jun 2013.6. jun 2013.
OPŠTINA VLADIMIRCI: DIREKCIJA ZA PUTEVE

JALOVIK I PUT ZA PRIČU

U selu Jalovik protekle nedelje, u pauzi obilnih kiša Direkcija za puteve je uređivala seoske puteve i to u najrazuđenijem selu opštine Vladimirci gde smo zabeležili samo jedan sokako dug oko tri kilometra. Kvalitetan kamen i rad istog ranga učinili su pistu od puteva a tako će biti i u drugim selima, tvrdi direktor Direkcije Goran Zarić.
- Mi koliko vreme dozvoli radimo svakodnevno i nastavićemo istim tempom. Uporedo uređujemo i asvaltne puteve ali i one koje smo dobili na brigu od republike. Putevi jesu prioritet i svima izlazimo u susret jer znamo koliko dobar put znači poljoprivrednicima, kaže Zarić a mi dodajemo da po podatcima koje smo dobili oko 600 kilometara puta je u nadležnosti ove Direkcije i poslovi teku zadovoljavajućim ritmom.
U samom Jaloviku po rečima Milana Đuričića zadovoljstvo je veliko a put ionako život znači.
- Koliko je put bitan suvišno je trošiti reči. Mi smo prezadovoljni i hvala lokalnoj samoupravi koja ravnomerno brine o svim selima. Kvalitet je prve klase i život samim tim lakši. I dalje ima dosta posla da se sve dovede u red ali stići će to putari, ubeđeni smo, kaže Đuričić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa