13. jun 2013.13. jun 2013.
FUDBAL: SRPSKA LIGA ZAPAD POSLEDNjE KOLO

TRIJUMF ZA KRAJ

Vujić voda ““ Mačva 0:3 (0:0)
Valjevo. Stadion Senjak. Gledalaca 50. Sudija: Dragan Nikolić (Požarevac) 8. Strelci: Ilić 55. Panjković 64. i Pejović u 73.minutu za Mačvu. Žuti kartoni: Marukić (VV), Ilić (Mačva).
Vujić voda: Novaković 6,5 , Matković 6, Ivanović 6, Milutinović 6, Špica 6, Mudrinić 5,5 , Krstić 5,5 , Marukić 6, Todorović 6 (Serdar 6), Andrić 7, Rašević 6,5 , Trifković 6,5.
Mačva: Stepandić 7,5 , Pejović 7,5 , Miletić 7, Vukmir 7 (Radovanović-), Ristivojević 7,5, Đukanović 7, Dragićević 7( Gemović 8), Ilić 7,5 , Matić 7,5 (Milinković-), Lekić 8,5 , Panjković 7,5.
Igrač utakmice: Ognjen Lekić (Mačva)
Fudbaleri Mačve su finiš sezone odigrali mnogo bolje nego utakmice koje su odlučivale o plasmanu u viši rang takmičenja. Bez pritiska Mačva je postigla niz pobeda a u zadnjem kolu pobedila je ekipu Vujić vode iz Valjeva na njihovom terenu.
Fudbaleri iz Valjeva želeli su da se od svojih navijača oproste pobedom ali su ispred sebe imali odličnu ekipu Mačve koja se u prvom poluvremenu dobro branila i čak je golman Miloš Stepandić imao dve sjajne intervencije i sprečio Valjevce da dođu u vođstvo. I fudbaleri Mačve imali su nekoliko dobrih prilika ali su mreže u prvih 45 minuta mirovale.
U drugom poluvremenu Šapčani su izvršili nekoliko izmena, dosta su ubrzali svoju igru, popravili realizaciju šansi i brzo i lako postigli 3 gola. Mačva je povela u 55. minutu kada je Panjković centrirao a Ilić glavom postigao gol. Samo desetak minuta kasnije, sa dvadesetak metara šutirao je Miletić a na odbijenu loptu natrčao je Panjković i postigao je lep gol. Sjajno je odigrao i mladi Gemović koji je u 73.minutu odlično prošao, poslao povratnu loptu u šesnaesterac a na nju je natrčao Filip Pejović i snažnim udarcem postavio konačan rezultat ovog meča.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa