13. jun 2013.13. jun 2013.
PREDSEDNIK OPŠTINE KOCELjEVA VEROLjUB MATIĆ IZJAVIO

PREUZEO SAM SNS

Nakon prošlonedeljne sednice Opštinskog veća prvi čovek koceljevačke Opštine izjavio je da je postao član, kako je rekao, najjače političke stranke u Srbiji danas i da je preuzeo naprednjake u Koceljevi.
- Na poziv Aleksandra Vučića pre dvadesetak dana sastali smo se i obavili razgovor koji je trajao oko sat vremena. Aleksandar Vučić je najmoćnija politička figura ove Srbije i čini mi se čovek od koga zavisi Srbija u ovom trenutku. On je pohvalio rad ove Opštine i mi smo prepoznati kao lokalna samouprava koja radi dobro. Ova Opština je sa svim Vladama sarađivala dobro i bila prepoznata kao sredina koja dobro radi i koja insistira na jednom partnerskom odnosu- rekao je Matić i dodao da ga je lider naprednjaka i potpredsednik Vlade zamolio da povede SNS u Koceljevi kako bi ova stranka došla na pozicije koje objektivno zaslužuje.
- Mislim da će od toga ova Opština imati koristi i da će nastaviti u dobrom pravcu. Takva ponuda, sa tog nivoa vlasti, ovoj Opštini nije došla nikada ranije. Moja je obaveza da, ako je to neophodno, žrtvujem deo sebe i onoga što sam do sada napravio, ako će to doprineti boljem životu građana ove Opštine. Sve što radim, radim u interesu Opštine a ne za svoje lično dobro, jer nisam niti nameravam da nešto tražim za sebe. Ja sam preuzeo ovu stranku i nadam se da će sve ovo izaći na dobro po ovu Opštinu- izjavio je nekadašnji nosilac liste Grupe Građana i napomenuo da je ovo prava istina a da su sve ostale priče koje se pojavljuju laži.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa