13. jun 2013.13. jun 2013.
PU „NAŠE DETE“

„PČELICA“ U NOVOM RUHU

Zahvaljujući donaciji „Prokredit banke“ vrtić „Pčelica“ ovih dana osvanuo je sa novom fasadom. Oslikavanjem prostora, farbanjem ograde, klackalica i ljuljaški, kao i sađenjem cveća, u subotu 8. juna, nastavljeni su radovi na ulepšavanju dvorišnog prostora. Pod sloganom „Energija na delu“ zaposleni u „Prokredit banci“, vaspitači i pomoćno osoblje PU „Naše dete“ zajedničkim snagama pokazali su da i male stvari mogu ulepšati srećno detinjstvo najmlađih Šapčana.
-Osećaj je divan kada uradimo nešto lepo za našu decu. Nadam se da nećemo stati ovde i da ćemo oslikati još neki vrtić. Ideja za oslikavanje je naša. U svim vrtićima biće urađena ista slika ““ rekla je Snežana Matić, član tima „Prokredit banke“.
„Pčelica“ je jedan od petnaest vrtića u Srbiji koji su posredstvom „Prokredit banke“ bili u mogućnosti da novčana sredstva iskoriste za potrebne radove.
-Divan je osećaj uraditi nešto za decu i na taj način pomoći im da se bolje osećaju u novom, lepšem i veselijem prostoru. Uradili smo fasadu, a ograda će biti u bojama naše banke. Posadićemo malo cveća, zelenila i šarenila kako bi smo ulepšali što više možemo ovaj prostor. Ulagati u decu je nešto najlepše. To nam daje i pruža nam najveće zadovoljstvo. Ovi osmesi su najvrednija stvar na svetu ““ istakla je Biljana Petrović, direktor Filijale „Prokredit banke“ Šabac.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa