13. jun 2013.13. jun 2013.
NASTAVLjEN PROGRAM GRADSKE UPRAVE

ZA KVALITETNIJI ŽIVOT NA SELU

Zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić posetio je selo Tabanović, gde je sa predstavnicma mesne zajednice obišao lokalni Dom kulture, koji je delimično obnovljen zahvaljujući sredstvama lokalne samouorave.
Osvežena fasada, delimično renovirana stolarija, novi oluci i savremena rasveta, krase obnovljenu zgradu Doma kulture u Tabanoviću. Osim 300. 000 dinara pomoći grada, zahvaljujući spostvenim izvorima finansiranja i donacijama, prikupljeno je još 200. 000 dinara koji su, poput novca iz gradskog budžeta, potrošeni na sanaciju zgrade koja je podignuta pre 64 godine.
- Obnova Doma kulture počela je pre tri godine, kada smo renovirani krov. Meštani Tabanovića tada su volonterski, bez ikakve novčane nadoknade, učestvovali u radovima. Sredstva iz gradskog budžeta su nam dosta značila za sanaciju ovog objekta, a veliki deo posla na rekonstrukciji Doma kulture obavili smo i zahvaljujući drugim donacijama. Želja nam je da u narednom periodu renoviramo Veliku salu Doma kulture, koja se nalazi u veoma lošem stanju, zbog nekadašnjeg prokišnjavnja i propadanja krova i plafona. Pokušaćemo da joj vratimo stari sjaj, jer je ona u prošlosti bila kolevka i centar kulture u našem selu, istakao je predsednik Saveta mesne zajednice „Tabanović“ Ilija Filipović.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa