20. jun 2013.20. jun 2013.
FUDBAL: POSETA STAROM PRIJATELjU

U POSETI SIKETU

Nezamenljivi desni bek Mačve sada bolestan ali nezaboravljen imao je ovih dana značajnu posetu. Došli su veterani iz perioda 1974-75 godina.
Saigrači iz te generacije Zoran Jovanović Joketa, Veroljub Mihailović Mašala, Zoran Vještica, Dragan Katanić Katana i Dušan Vasić Vasura posetili su svog Siketa i suprugu Dragicu.
Razmenjena su prisećanja a Sike podsećao na zaboravljene detalje uz primedbu supruge i nezamenljivog druga Dušana Stošića u svemu može pogrešiti osim u rezultatima.
Podsećamo Miodrag Gajić Sike je došao u Mačvu iz Radničkog u jesen 1974. godine i odmah zapao za oko treneru Pajeviću da bi izborio mesto desnog beka gde je bio nezamenljiv. Plenio je vaspitanjem, skromnošću i kao takav bio maksimalno prihvaćen. I ova poseta je u prilog tome jer podrška u ovakvim trenutcima govori i o veličini prijateljstva.
Rastali su se razneženi uz obećanje da će se videti opet na radost Siketa koji je životnom sudbinom vezan za kolica ali i dalje fudbal voli najviše na svetu u svom Mišaru nepropustajući nijedan susret.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa