11. jul 2013.11. jul 2013.
DRINSKA REGATA

REKA KOJA SPAJA

Tradicionalna 12. Drinska regata održaće se u subotu, 13. jula. Dani drinske regate počeli su još 6. jula i čitava ova sedmica bogata je sportskim i kulturnim sadržajem. Održani su brojni sportski turniri, nekoliko predstava i izložbi.
-Drinska regata je turistički brend Ljubovije i pečat na turističkoj karti Srbije. Najveća i najmasovnija manifestacija na vodi na reci Drini, koja broji oko 1.000 plovila i okuplja oko 15.000 učesnika. Ima međunarodni karakter. Spust je na jednom od najlepših delova Drine, koja je naš najveći turistički potencijal i reka koja spaja, navela je direktorka Turističke organizacije Ljubovija, Marijana Petaković.
Sutra će na stadionu FK “Drina“ od 21:30 biti održan koncert Harisa Džinovića, a nakon toga od 23:30 nastupiće Đorđe David sa svojim bendom. Po završetku Regate u subotu koncerte će održati “Bonus bend“, “Crvena jabuka“ i Aco Pejović.
Start je u Rogačici, a cilj u Ljuboviji. Plovni put je dug 40 kilometara. Okupljanje učesnika je u 7 časova, a početak Regate u 9. Prijavljivanje traje do samog starta i besplatno je, dok kotizacija osiguranja košta 1.000 dinara.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa