11. jul 2013.11. jul 2013.
ORIGINALNI NAČIN PROMOCIJE ZNANjA

UČENICI ZA PONOS

Na najatraktivnijim gradskim lokacijama nedavno su osvanuli bilbordi sa najuspešnijim učenicima šabačke srednje Medicinske škole u protekloj školskoj godini. Kako navodi rukovodstvo ove obrazovne ustanove reč je o novom vidu promocije znanja, ali i jedinstvenom načinu da se oduže deci koja su na najbolji način prezentovala školu
Oduševljenje naših sugrađana nedavno su izazvali bilbordi postavljeni ispred hotela “Zeleni venac“, TC “Roda“, kod stare Autobuske stanice i na ulasku u Šabac iz pravca Majura. Reč je o svojevrsnim panoima na kojima su pod zajedničkom krilaticom “Znanje je moć“, predstavljene fotografije najboljih učenika šabačke srednje Medicinske škole “Dr Andra Jovanović“. Ovakav vid javnog prezentovanja je, po rečima rukovodstva ove obrazovne ustanove, originalan način da se široj javnosti predstave oni koji su protekle godine služili na ponos škole, ali i da se na jedinstven način promoviše vrednost znanja i istinskih kvaliteta.
-Mlad i ambiciozan tim koji rukovodi našom školom došao je na ideju da se na poseban način oduži svojim najboljim učenicima i istovremeno promoviše školu i znanje. Tako su na bilbordima predstavljeni: osam “vukovaca“, pet đaka praktičara, nosioci republičkih nagrada i đak generacije. Za postavljanje bilborda izabrana su najprometnija mesta u gradu, kako bi svi naši sugrađani mogli da vide one sa kojima se sa punim pravom ponosimo. Namera nam je da ovakav vid promocije postane tradicionalan, a svake godine ćemo pred javnost izlaziti sa novim sloganom vezanim za obrazovanje. Zaista smatramo da je u znanju budućnost i da se samo kvalitetnim obrazovanjem i konstantnim profesionalnim usavršavanjem može koračati napred ““ istakao je direktor srednje Medicinske škole iz Šapca Aleksandar Pajić, i u daljem izlaganju se osvrnuo na aktuelni prvi upisni rok u srednje škole.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa