11. jul 2013.11. jul 2013.
ŠABAČKE PIJACE

BUVLjAK NAJPOPULARNIJI

Šabac ima sedam pijaca: Tržnicu, Živinarnik, Stadion, Kvantašku, Stočnu, Buvlju i Kamičak. Zbog opšte krize poslednjih godinu dana u njih nije mnogo ulagano. Ipak, zaposleni u JKP “Stari Grad“ se trude da obezbede što bolje uslove korisnicima svojih usluga
Raspolažemo sredstvima koja nam iz Budžeta opredeli Grad. Imamo nešto i svojih sredstava kojima smo posle zimskog perioda sredili kritična mesta na krovnoj konstrukciji Tržnice. Urađen je deo krova na Živinarniku, ograđen je Buvljak i deo ograde na Stočnoj i Kvantaškoj pijaci. Uvek imamo ideje u skladu sa vremenom u kom živimo. Sve što radimo ugledamo se na neke gradove koji su ispred nas, kao što su Beograd i Novi Sad. Trudimo se da izdvojimo što više novca iz sopstvenih sredstava za unapređenje naših usluga, ističe ispred JKP “Strari Grad“ Siniša Đakovac.
Tržnica je renovirana 2005. godine. Pre izvesnog vremena Grad je uradio fasadu. Za ovu godinu je planirano krečenje. Prodavci, međutim, nisu zadovoljni urađenim.
-Dato nam je malo prostora. Ne možemo svu robu da iznesemo na tezge, pa moramo da je držimo u kolima. Loša je i higijena, kao i ventilacija. Treba da imaju sluha i za ovu krizu. Svake godine nam povećavaju cene zakupa, a cene naših proizvoda su na nivou od pre pet godina, neke su od primedbi prodavaca iz Tržnice.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa