11. jul 2013.11. jul 2013.
ZA ČISTIJI GRAD

UPOZORENjA PA KAZNE

Komunalna policija u Gradu se susreće sa problemom odlaganja kućnog otpada u kante koje se nalaze na stubovima ulične rasvete, a koje su namenjene za bacanje sitnog smeća, kao što su žvake, maramice ili opušci od cigareta. Odlukom o komunalnom uređenju ovakvo ponašanje je kažnjivo. Pre nego što se krene sa izricanjem kazni, građani će prvo biti upozoreni.
-Na kantice se lepe nalepnice sa natpisom “odlaganje kućnog smeća je kažnjivo“. S obzirom da se dešavalo, da zbog materijala od kog su kante napravljene, nalepnice spadnu uskoro će se ovaj tekst ispisivati i sprejevima, navodi načelnik Odeljenja za sinspekcijske i stambeno - komunalne poslove Milan Vasić i dodaje da je problem posebno izražen u ulicama Vojvode Mišića, Kneza Miloša, Kneza Lazara, Kralja Petra Prvog i Kralja Dragutina.
Pored toga što kese sa otpadom ubacuju u kantice, građani ih neretko i kače na njih, ili ih jednostavno ostavljaju ispod. Pored narušavanja izgleda grada, na ovaj način stvaraju se i drugi konkretni problemi.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa