18. jul 2013.18. jul 2013.
FUDBAL: FILIP PEJOVIĆ OSTAO U MAČVI

PRUŽIĆU MAKSIMUM

Dok fudbaleri Mačve vredno treniraju već desetak dana rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Milovanom Stepandićem pokušava da pojača tim. Kako do početka šampionata ima više od mesec dana sigurno će biti još odlazaka ali i dolazaka. Ono što je sigurno, Filip Pejović, jedan od najboljih fudbalera Mačve u prošlom šampionatu nastavlja svoju karijeru u crveno-crnom dresu. Fudbaleri Mačve se nerado sećaju prošle sezone ali je Pejović istakao svoje mišljenje zbog čega klub nije uspeo da se plasira u viši rang.
-Dobro smo igrali do desetog kola u proleće i utakmice sa Mladim radnikom u Šapcu. Taj bitan meč smo izgubili i već tada su se snovi o povratku u Prvu ligu raspršili. Od tog poraza nismo uspeli da se oporavimo i opet smo, kao godinama unazad, ostali daleko iza rivala. Nadam se da su svi u klubu, a posebno mi fudbaleri, izvukli pouku. Jer kad se lomi prvenstvo te važne mečeve jednostavno moramo dobiti jer se u njima igra za više od tri boda. Oni utiču na ishod celog šampionata.
Pripreme su počele. Kako vam se čini rad na njima?
-Startovali smo pre desetak dana i mogu da kažem da se zaista dobro radi. Polako se upoznajemo sa novim šefom stručnog štaba Dejanom Nikolićem i trudimo se da ispoštujemo sve njegove zahteve. Normalno je da najviše radimo na kondiciji i naši prepodnevni treninzi su uglavnom trčanje i rad u teretani a posle podne radimo više sa loptom i uigravamo linije tima. Šef ima dobrih ideja i polako sklapa kockice pobedničkog mozaika i naša igra dobija obrise ali će biti još dosta promena u igračkom sastavu tako da je još rano govoriti o tim sitnim detaljima koji će karakterisati našu igru u sledećem šampionatu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa