18. jul 2013.18. jul 2013.
BOGATIĆ

U SREDNjOJ ŠKOLI SLOBODNO 27 MESTA

Jedina srednja škola u Bogatiću (Mačvanska) koju će i ove godine pohađati ukupno oko 730 učenika (kao i prošle), raspoređenih u 26 odeljenja, imala je na raspolaganju za upis novih učenika 210 mesta. Do sada je ukupno upisano 183 ili 87 odsto.
- To je najmanja popunjenost u proteklih pet godina. Prošle smo imali 182 maturanta i sa već primljenim učenicima, ukupan broj, koji pohađaju školu je gotovo na istom nivou. Ostaje negativna činjenica da je posle ovog upisa bilo najmanje kandidata u odnosu na pet proteklih godina, kaže direktor škole Miroslav Joksimović.
Zgrada ove obrazovne institucije u Bogatiću je moderan objekat. Nastava se odvija u klasično opremljenim učionicama i specijalnim kabinetima za informatiku, građansko vaspitanje, versku nastavu i druge stručne predmete. Škola ima i opremljenu radionicu za obavljanje praktične nastave iz oblasti mašinske struke, kuhinju za izvođenje praktične nastave iz predmeta kuvarstva, sportski poligon za male sportove i školsku biblioteku sa 8.000 naslova. Svi kompjuteri su priključeni na internet. Prostor škole opremljen adekvatnim, novim nameštajem i opremom doprineo je stvaranju bezbednijeg, prijatnog i stimulativnog okruženja.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa