18. jul 2013.18. jul 2013.
OPŠTINA VLADIMIRCI: KRSNA SLAVA PETROVDAN

BAZEN ČEKAN 50 GODINA

Krsna slava opštine Vladimirci Petrovdan obeležena je svečano. Uz prigodnu Liturgiju i Litiju do zgrade opštinskog zdanja sečen je i slavski kolač u prisustvu brojnih gostiju, predsednika susednih opština, načelnika okruga i sportskih legendi Aleksandra Šoštara i Daneta Korice.
Potom je usledio centralni događaj, otvaranje Sportsko-plivačkog centra, koji ima veliki bazen 40 puta 25 metara i manji za decu, uređen prateći prostor i prigodne objekte. Veliki broj gostiju ispunio je savremeni prostor oko, po mnogima, najlepšeg bazena u okruženju. Svečano u rad su ga pustili najmlađi, dečak i devojčica u narodnim nošnjama. Tom prilikom predsednik opštine Vladica Marković nije krio zadovoljstvo postignutim.
-Čekalo se 50 godina na ispunjenje sna generacija. Dobili smo bazen koji je rađen nešto više od dve godine i što je značajno finansiran iz sopstvenih sredstava naše opštine. Nadamo se da će upotpuniti život stanovnika opštine ali i brojnih gostiju. Kao što vidite sve je pod konac ali mi idemo dalje sa geotermalnom bušotinom i stvaranjem banjskih uslova tu uz bazen tako da bi bili istinski centar uživanja. Voleo bih da se u zdravlju viđamo i u svemu uživamo u opštini Vladimirci na Sportskom komleksu kojim se ponosimo, rekao je Marković.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa