18. jul 2013.18. jul 2013.
U ŠAPCU OTVOREN EKSPRES RESTORAN

ČAROBNA KUJNICA

Ketering firma „Euroslag D.O.O.“ posle dve godine uspešnog rada otvorila je svoj prvi restoran u ulici Vlade Jovanovića 7. Mirisi tradicionalne srpske kuhinje svakoga dana privlače istančana čula Šapčana. Iako je iza njih tek tri meseca restoranskog rada polako postaju prepoznatljivi brend grada.
-Ketering radimo već dve godine. Počeli smo sa proizvodnjom obroka za gradilišta u Novom Sadu, Beogradu, Obrenovcu, Šapcu. Iz svega toga je krenuo glavni ketering za svadbe i razne proslave. Bukvalno sve, sa našim ili bez našeg posluživanja, svejedno je. Imamo kuhinju od 150 kvadrata i devet zaposlenih. Sada smo uradili implementaciju kasapa. Idemo ka tome da kada jednog dana uđemo u Evropsku uniju bukvalno ispunjavamo sve uslove za rad po njihovim standardima ““ rekao je Srboljub Radovanović, direktor.
Iz svega toga izrodila se ideja o otvaranju restorana koji je svakodnevno, od 8 do 20 časova, na usluzi svim zainteresovanim za domaća kuvana jela.
-Ovo je nešto što se slabo može naći ovde kod nas. Bazirani smo na kuvana jela kako bi u budućnosti bila što zdravija ishrana. Imamo neke menije. Između ostalog i sportski meni. Brinemo se za ishranu i par fudbalera. Generalno bežimo od brze hrane.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa