25. jul 2013.25. jul 2013.
KONjIČKI SPORT: NAJVAŽNIJA TRKA U SEZONI

POBEDNIK TAHIR ŠESTI

Tokom proteklog vikenda, ljubitelji konjičkog sporta imali su priliku da, na tribinama Šabačkog hipodroma, uživaju u 8. i 9. danu ovogodišnje trkačke sezone.
Osmi trkački dan, održan u subotu, gde je ukupan nagradni fond iznosio 580.000 dinara, obeležilo je pet trka. Među njima i Memorijal Vladana Aresnovića, kolege i novinara, velikog ljubitelja plemenitih životinja. Pobednik memorijalne trke je grlo Didakt, u sedlu sa Aleksom Šašićem. Trku ID Marker, na 1.300 m, pobednički je okončalo grlo Edita Bel, sa jahačem Goranom Mešetovićem. Pobednik trke RTV AS, na 1.350 m, je She“™s a Maneater u sedlu sa M. Milojevićem; a Žensku milju od 1.600 m, pobednički je okončala Maksima, sa Đorđem Perovićem. Pobednik trke Omnice i ždrepci, na 2.000 m, je grlo Brener sa Zoltanom Vargom.
Naredni takmičarski dan, održan u nedelju, obeležio je Memorijal kralja Aleksandra, najznačajnije konjičke trke u sezoni. Na stazi dugoj 2.400 m, grlo štale Serdar, Tahir Šesti, u sedlu sa Đorđem Perovićem, prošao je kroz cilj ispred grla Singidunum i Kid Frst. Trku Super sprint na 1.000 m, pobednički je okončao Big Ben, sa Aleksom Šašićem, a pobednik trke Ela mala, bio je Butterfly on track, takođe, sa jahačem Perovićem. Dvogodački kup osvojio je Maž sa M. Milojevićem, a pobednik Šabačke milje na 1.609 m je Ile de France, u čijem je sedlu ponovo dominirao Perović. Ukupan nagradni fond, devetog trkačkog dana ove sezone iznosio je 1.710.000 dinara. Istog dana održane su i dve preponske utakmice, izuzetno atraktivne za publiku i izbor dame sa najlepšim šeširom, kojoj je takođe uručena nagrada.
Naredni, deseti trkački dan, očekuje nas 11. avgusta.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa