25. jul 2013.25. jul 2013.
FUDBAL: MAČVA NASTAVILA PRIPREME

PORAZI BEZ POSLEDICA

BSK ““ Mačva 4:2 (1:2)
Proleter ““ Mačva 2:0 (0:0)
BSK ““ Mačva 4:2 (1:2)
Stadion u Borči. Gledalaca 150. Sudija: Bojan Krstić (Beograd). Strelci: Savković u 8. Kovačević u 75, Vukasović u 84 i Matić u 88 (11m) za BSK, a G. Matić u 30 i Jovanović u 43. minutu za Mačvu.
BSK: Radaković, Ako, Bogdanović, Anđušić, Planić, Advigov, Rovčanin, Blagojević, Mandić, Savković, Majstorović. Igrali su još: Lazović, Cvetković, Ćesarević, Vejinović, Milutinović, Ajković, Kovačević, Matić, Vukasović, Simonović, Gojković.
Mačva: Stepandić, Pejović, Spasenović, I. Radovanović, Ristivojević, Đukanović, Gemović, Teofanov, G. Matić, Milutinović, Jovanović. Igrali su još: A. Radovanović, Milisavljević, Lazić, Dragićević, Milinković, Marković.
Proleter ““ Mačva 2:0 (0:0)
Novi Sad. Stadion Slana bara. Gledalaca 200. Sudija: Nenad Minaković (Novi Sad). Strelci: Babić 52. minut i Zeljko 89. minut (P).
Proleter: Nastić, Dragojević, Kavčić, Žigić, Uzelac, Švonja, Stančetić, Balabanović, Vujaklija, Nedeljković, Babić. Igrali su još: Drinić, Tanasin, Kragović, Karanov, Zgonjanin, Drpljanin, Krasić, Zeljko, Rašiovan, Marković, Tanušević, Ferati.
Mačva: Stepandić, Pejović, Spasenović, I. Radovanović, Ristivojević, Đukanović, Gemović, Teofanov, Milinković, Milutinović, Jovanović. Igrali su još: Jović, Lujanović, Dragićević, Milisavljević, Ruvidić, Lazić, Mićanović, Z.Matić, A. Radovanović, Ilić, G. Matić.
Pripreme Mačve su uveliko u toku i dolaze stalno igrači na probu. Tako su došli Stanoje Jovanović iz Loznice, Teofanov iz Donjeg Srema i Milisavljević iz valjevske Budućnosti. Oni se uz ostale momke bore za mesto u timu a vreme će pokazati ko će zadužiti Mačvin dres i za prvenstvene utakmice.
U ova dva meča Mačva je u većem delu susreta bila ravnopravna, protiv BSK vodila do finiša utakmice da bi domaćini za par minuta načinili preokret i uspeli da slave. I u Novom Sadu Mačva je pružila snažan otpor prvoligaškoj ekipi Proletera, uspela da sačuva mrežu u prvom delu igre i propustila par lepih šansi da povede. Fudbaleri Proletera su to kaznili i postigli dva gola od kojih je zadnji pao u poslednjim minutima susreta.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa