25. jul 2013.25. jul 2013.
PREDSTAVNICI „ZAJEDNO ZA SRBIJU“ OTVARAJU ODBORNIČKE KANCELARIJE

UVAŽITI PREDLOGE GRAĐANA

Žitelji Mesne zajednice „Jevremova“, zahvaljujući direktnoj komunikaciji sa predstavnicima u lokalnom parlamentu, tokom proteklih godina uspeli su da poboljšaju infrastrukturnu i komunalnu opremljenost naselja.
Unapređenje kvaliteta života građana na najnižim nivoima lokane samouprave, mesnim zajednicama, predstavlja obavezu gradskih odbornika, smatra Jelena Jekić, predstavnica političkog pokreta „Zajedno za Srbiju“ u šabačkom parlamentu. Ona se trudi da kroz direktnu komunikaciju sa građanima uoči probleme u Mesnoj zajednici „Jevremova“, a kako ističe, meštani su veoma zainteresovani za saradnju, i često iznose kvalitetne predloge.
- Politički pokret „Zajedno za Srbiju“ zalaže se za spuštanje politike odlučivanja na najniže nivoe vlasti, odnosno na lokalnu samoupravu i jedinice lokalne samouprave. Mi se zalažemo za to da svaka mesna zajednica ima svoj budžet, a sredstva koja su opredeljena budžetom bi se trošila namenski u skladu sa potrebama same mesne zajednice. Na taj način građani bi aktivno učestvovali u realizaciji projekata koji bi doprinosili boljem i kvalitetnijem životu u svojoj mesnoj zajednici, a imali bi i uvid u to na šta se troši novac, kaže Jekić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa