Инфо

Берза

  • aero 1.702 ▲ 0,12%
  • fito 2.800 ⚫ 0,00%
  • kmbn 2.198 ▲ 2,66%
  • niis 687 ⚫ 0,00%
(25. јул 2013.)
ПРЕДСТАВНИЦИ „ЗАЈЕДНО ЗА СРБИЈУ“ ОТВАРАЈУ ОДБОРНИЧКЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ

УВАЖИТИ ПРЕДЛОГЕ ГРАЂАНА

Житељи Месне заједнице „Јевремова“, захваљујући директној комуникацији са представницима у локалном парламенту, током протеклих година успели су да побољшају инфраструктурну и комуналну опремљеност насеља.
Унапређење квалитета живота грађана на најнижим нивоима локане самоуправе, месним заједницама, представља обавезу градских одборника, сматра Јелена Јекић, представница политичког покрета „Заједно за Србију“ у шабачком парламенту. Она се труди да кроз директну комуникацију са грађанима уочи проблеме у Месној заједници „Јевремова“, а како истиче, мештани су веома заинтересовани за сарадњу, и често износе квалитетне предлоге.
- Политички покрет „Заједно за Србију“ залаже се за спуштање политике одлучивања на најниже нивое власти, односно на локалну самоуправу и јединице локалне самоуправе. Ми се залажемо за то да свака месна заједница има свој буџет, а средства која су опредељена буџетом би се трошила наменски у складу са потребама саме месне заједнице. На тај начин грађани би активно учествовали у реализацији пројеката који би доприносили бољем и квалитетнијем животу у својој месној заједници, а имали би и увид у то на шта се троши новац, каже Јекић.

Најновији број

8. новембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa