25. jul 2013.25. jul 2013.
MALA GRADSKA OAZA IZA OBJEKTA JSP “STAN“

DOBAR PRIMER SARADNjE

Zajedničkim zalaganjem pre svega rukovodstva i zaposlenih u JSP “Stan“, potom poslovnih partnera ovog javnog preduzeća i žitelja okolnih zgrada, neuređena zelena površina međudvorišta pretvorena je u malu gradsku oazu
Početna inicijativa rukovodstva JSP “Stan“ da se prostor oko sedišta firme oplemeni, nedavno je dobila svoj epilog. Naime, međudvorište ovog javnog preduzeća i okolnih zgrada pretvoreno je u malu zelenu oazu kojom dominira fontana. Radovi su ukupno koštali oko osam stotina evra, a realizovani su preko različitih donacija stalnih poslovnih partnera i saradnika.
- Pre izvesnog vremena na ovom mestu se nalazila korov, đubrište i dve urušene bespravno postavljene garaže. Na početku smo, u okviru preduzeća organizovali raščišćavanje, a onda su počeli da nam se pridružuju ljudi dobre volje. Sve što je urađeno rezultat je zajedničkog zalaganja rukovodstva i zaposlenih ove firme i naših poslovnih partnera. Nesebičnu podršku smo imali i od žitelja okolnih zgrada, te je nekadašnje ruglo grada brzo preuređeno u lepo uređenu zelenu površinu ““ ističe direktorka JSP “Stan“ Ljiljana Jovanović i navodi da su ovakve i slične akcije dobar primer drugima kako uz malo dobre volje i puno truda mogu oplemeniti okolinu oko zgrada kolektivnog stanovanja.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa