25. jul 2013.25. jul 2013.

PRIJEM GRAĐANA KOD MINISTRA ZORANE MIHAJLOVIĆ

Prijem građana kod Ministra energetike, razvoja i zaštite životne sredine, prof. dr Zorane Mihajlović, u subotu 27. jula 2013 godine, biće organizovan u prostorijama Gradske uprave grada Šapca, Gospodar Jevremova 6, što će biti prvi put da se redovan susret ministra sa građanima organizuje van Beograda.
Prijem građana održaće se od 8:30 do 13:30 sati i u tom periodu građani će imati priliku da u direktnom kontaktu sa ministrom i njenim saradnicima iznesu probleme i postave pitanja.
- Posle tri susreta s građanima u Beogradu, zaključili smo da treba da damo priliku i ljudima iz drugih gradova u Srbiji da iznesu svoje probleme, jer se neposredni kontakt s građanima pokazao kao dobar način da saznamo koje bi propise trebalo popraviti i gde je u praksi moguće poboljšati rad državne administracije. Primera radi, nakon prethodnog prijema za građane, pre dve sedmice, zaključili smo da je neophodno izmeniti Uredbu o energetski zaštićenom kupcu, kako bi pored struje i gasa, olakšice za socijalno ugrožene obuhvatile i toplotnu energiju, odnosno grejanje, kaže ministar Zorana Mihajlović.
Prijemi građana održavaju se svake druge subote, a prvi takav sastanak održan je u prostorijama Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine u Beogradu.
Raspored prijema građana:
27. 07. 2013. - Šabac
10. 08. 2013. - Beograd
24. 08. 2013. - Leskovac

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa