1. avgust 2013.1. avg 2013.
SEOSKI TURIZAM

KONACI „MALA REKA“

U Brštici, u prelepoj prirodi, punoj zelenila, čistog vazduha i tišine smešteno je domaćinstvo Milana Marković koje se bavi seoskim turizmom. Konak „Mala Reka“, pionir seoskog turizma u Rađevini, otvoren je za turiste već šest godina. Sam konak je smešten između bistrih potoka i bogate listopadne šume. Gosti konaka su mahom dolazili iz Vojvodine i okoline Beograda.
Danas su tu petoro gostiju iz Beograda koji su pobegli od gradske buke i prašine i žele da uživaju u prirodnoj i zdravoj hrani, čistom vazduhu, miru i lepoj prirodi.
U konacima „Mala Reka“ je sve prirodno. Možete probati i med jer vlasnik ima i pčele. Tu je i ribnjak u kojem se gaji kalifornijska pastrmka. Na trpezi će se naći čorba od koprive, čorba od zelja, rađevski krompir, domaći sir, kajmak, kačamak, domaća jaja, domaće pile, prase i jagnje, pasulj, kupus, boranija, krastavci i mnogo toga još. Raznovrsno voće koje nije prskano kao i slatko, džem od šljiva, sokovi od našeg voća, čajevi od lekovitog bilja, ali i domaća rakija od šljive.
Posetiocima konaka su na raspolaganju vajati koji su opremljeni kupatilima, francuskim ležajevima, kao i ležajevima za decu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa