1. avgust 2013.1. avg 2013.
SVE ZA VAŠEG LjUBIMCA

NAJBOLjA ISKUSTVA ZA BUDUĆI RAD

Svetska ekonomska kriza možda je najviše zahvatila auto-industriju. Održavanje automobila postala je značajna stavka kućnog budžeta, a uložen novac nije uvek garancija srazmernog kvaliteta. Zbog toga smo posetili jedan od najvećih servisa u našem Gradu, da vidimo kakve usluge oni nude.
Auto centar I.S.N. Automotive Plus od nedavno koristi višegodišnje iskustvo u radu sa “Mercedesom“ za rad sa svim ostalim modelima automobila. Vlasnicima Mercedesovih vozila i dalje će pružati celokupnu servisnu uslugu, kako za putnički, tako i za teretni program, na istoj adresi, na Obilaznom putu u Majuru.
- Svi vlasnici “Mercedesa“ mogu nastaviti da servisiraju vozila kod nas i to uz rezervne delove iz originalnog programa, a naši stručnjaci im mogu ponuditi i alternativna rešenja iz zamenskog programa. Sve to i dalje ćemo raditi uz najsavremeniju dijagnostičku opremu, a sada po znatno povoljnijim cenama, navodi Zoran Živković ispred I.S.N. Automotive Plus.
Centar nudi automehaničarske i usluge elektrike, komjutersku dijagnostiku, održavanje klima uređaja, vulkanizerske usluge, tehnički pregled, i pranje vozila u automatskoj perionici, i sve to i za putnička i za teretna vozila svih proizvođača. Cenovna politika prilagođena je tržišnim uslovima i ambijentu u našoj zemlji, pa su cene veoma konkurentne.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa