1. avgust 2013.1. avg 2013.
U ORGANIZACIJI SPORTSKOG SAVEZA ŠAPCA, GRADSKE UPRAVE I MZ VARNA OD 23. DO 25. AVGUSTA ODRŽAĆE SE:

OSME SEOSKE OLIMPIJSKE IGRE

Dobrom organizacijom Seoskih igra Šabac postao simbol rekreativnog sporta u Srbiji
Organizacioni odbor Seoskih olimpijskih igara “Varna 2013.“ održao je konferenciju za novinare na kojoj je predstavio pocersko selo Varnu, kao domaćina igara koje će se održati od 23. do 25. avgusta 2013.
Član Gradskog veća, Sreten Radovanović istakao je zadovoljstvo dosadašnjom organizacijom ovih igara koje za cilj imaju popularizaciju u selima, razvoj masovnog takmičenja, negovanje dobrih odnosa i saradnje žitelja Mesnih zajednica kroz sport, druženja i zdravog načina života.
- Cilj nam je masovnost u smislu broja učesnika ali i predstavnika mesnih zajednica. Krenuli smo od 800 učesnika i došli do 1.800. Danas učestvuje oko 40 sela a proširili smo i program na kulturno-zabavni. Varna zaslužuje da bude domaćin jer svojom infrastrukturom može da pruži sve što je neophodno učesnicima. Uveli smo dve nove discipline i to: nadvlačenje klipa i obaranje ruke. Očekujem dobre i fer igre u kojima treba svi da budu pobednici, ističe Radovanović.
U organizacionom odboru ovih igara je meštanin Varne i član Gradskog veća, Petar Lončar, koji ističe zadovoljstvo kao domaćin.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa