1. avgust 2013.1. avg 2013.
RADOVI NA SPORTSKIM OBJEKTIMA U ŠAPCU

PAPIROLOGIJA NAJVEĆI PROBLEM

JP Sportski centar “Šabac“ trenutno radi na uređenju Mačvinog stadiona, završetku sale za borilačke sportove u MZ Žika Popović, a čeka se još ovlašćenje iz ministarstva da se počnu radovi na „Sokolani“ i „Koš klubu“. Direktor preduzeća, Dragan Nikolić ističe da je najbitnije da su imovinsko ““ pravni odnosi rešeni
Tribine na Mačvinom stadionu se farbaju. U planu je i ispisivanje imena kluba, kao i još neki detalji. Taj proces će trajati i kada počne prvenstvo. Direktor JP Sportski centar “Šabac“ Dragan Nikolić najavljuje pokretanje javne nabavke za stolice za južnu tribinu i dodaje da je budžet namenjen tome milion dinara.
-Radovi na ulaznom veznom delu, tzv. “kuli“ u zastoju su zbog spora sa građevinskim preduzećem “Rad“, koje je sada u stečaju. Ovo preduzeće radilo je tribinu koja je po ugovoru trebala da bude gotova 1993. godine. Od tada ništa nije rađeno. Njih sada vodi stečajni upravnik Agencije za privatizaciju. Mi se u sporu pojavljujemo kao grad koji je zahtevao da se taj problem reši. Hoćemo da otkupimo tu stečajnu masu, jer se vodi kao njihova imovina, i oni su izvršili procenu. Sada smo mi angažovali procenitelja, koji je pred kraj posla. Nama je interes da otkupimo njihova prava čime bismo dobili punopravno korišćenje i mogućnost završetka objekta. Dok se taj proces ne završi ništa ne može da bude privedeno nameni, objašnjava Nikolić.
Prema njegovim rečima budžetom za ovu godinu su predviđena sredstva da se “kula“ završi. Planirano je po 8 kabina za njc, plato gde bi bio ulaz i mogućnost da se prodaje piće.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa