8. avgust 2013.8. avg 2013.
FUDBAL: MAČVA OSVOJILA TURNIR U DONjEM DOBRIĆU

MILOŠ STEPANDIĆ NAJZASLUŽNIJI

Loznica ““ Mačva 0:1 (0:0)
Teren u Donjem Dobriću, gledalaca 300, sudija Igor Dikanović ““ Šabac, strelac: Tošić 76 min. (M)
Loznica: Arnautović, Tadić, Savinović, Nikolić, Jevtić, Milinković, Mijailović, Stanić, Maksimović, Stevanović, Pajić. Igrali su još: Kovačević, Jovanović, Todorović, Božović, Dišić, Vićić, Zarić, Sekulić, Milosavljević.
Mačva: Stepandić, Pejović, Spasenović, I. Radovanović, A. Radovanović, Takovac, Lazić, Dragićević, G. Matić, Milinković, Z. Matić. Igrali su još: Novaković, B.Jovanović, Milutinović, Đukanović, Ristivojević, Tošić, S. Jovanović, Ruvidić, Mićanović, Gemović, Ilić.
FINALE: Mladost ““ Mačva posle penala 3:4 (0:0)
Stadion u Donjem Dobriću, gledalaca 400, sudija Miroslav Matić ““ Loznica. Strelci iz penala: Aćimović, Molerović i Mijatović (Mladost), Lazić, Milinković, G.Matić, Takovac (Mačva).
Mladost: Lekić, Gojević, Vasiljević, Milovanović, Andrić, Nedeljković, Popović, Molerović, Panić, N.Miailović, Mijatović. Igrali su još: A.Mijailović, Aćimović, Arsenović.
Mačva: Stepandić, Pejović, Spasenović, B.Jovanović, Đukanović, Ristivojević, Ilić, Milutinović, Stanojlović, Gemović, Tošić. Igrali su još: Novaković, Z.Matić, A.Radovanović, Lazić, Ruvidić, Dragićević, G.Matić, S.Jovanović, Milinković, I.Radovanović, Vidić.
Fudbaleri Mačve su gostovali u Erdeviku i pobedili ekipu Sloge sa 4:0. Zatim su osvojili turnir u Donjem Dobriću. Šapčani su igrali sa ekipama Loznice i Mladosti i čini se da je odbrana dobro funkcionisala, ali na te dve utakmice, iz igre je postignut samo jedan gol. Očekuje se da proradi i napad, jer je do početka šampionata ostalo još samo 10 dana.
Na svim pripremnim utakmicama mrežu Mačve je uglavnom čuvao Miloš Stepandić. Od kada se vratio u Šabac i izborio za mesto među stativama, često su ga osporavali. On svojim dobrim odbranama pokušava da razoruža svoje kritičare i dokaže da zaslužuje Mačvin dres sa brojem 1. Šapčani su osvojili turnir u Donjem Dobriću, a za najboljeg golmana proglašen je upravo Miloš Stepandić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa