8. avgust 2013.8. avg 2013.
SINOĆ POČEO ŠABAČKI LETNjI FESTIVAL

MUZIKA ZA PROBIRLjIVE

Od 7. do 11. avgusta na šabačkoj Tvrđavi u okviru 11 ŠLF planiran bogat muzički program
Šabac će narednih dana biti regionalna prestonica urbanog zvuka. Naime, organizatori ovogodišnjeg, 11 po redu, Šabačkog letnjeg festivala su najavili učešće velikog broja poznatih izvođača ali i tradicionalno promovisanje neafirmisanih bendova.
Prema predviđenom programu, pred šabačkom publikom narednih pet dana nastupiće novodsadski “Ritam Nereda“ i “Obojeni program“, beogradski “Električni orgazam“, “Plejboj“ i Rambo Amadeus, zagrebački “Jindž“ i Edo Majka, zatim Stereo mc“™s DJ set iz Londona, Straight Mickey And The Boyz, Bvana iz Lagune, Hype i Bambi Molesters zadovoljiće ukuse i najprobirljivijih, a mnogi sa nestrpljenjem očekuju nastupe Gorana Bareta sa “Majkama“ i domaćih “Goblina“.
Za goste sa strane, ali i Šapčane koji od provoda traže nešto više, kao i prethodnih godina za vreme trajanja ŠLF na Starom gradu biće obezbeđen besplatan kamp. Onima koji se odluče da borave u njemu na raspolaganju su gradska plaža, javni toaleti, tuševi, sportski tereni a ambulanta za prvu pomoć koja radi od osam do dvadeset časova. Kamp je otvoren juče , a radiće do 13. avgusta.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa