15. avgust 2013.15. avg 2013.
FUDBAL: FK MAČVA

BREND KOJI OBAVEZUJE

U nedelju počinje fudbalsko prvenstvo Srpske lige-Zapad. Mačva u Šapcu dočekuje Slobodu iz Čačka. Utakmica počinje u 17:30 časova
Rukovodstvo Mačve pred početak jesenjeg dela prvenstva, za takmičarsku sezonu 2013/14. ne skriva optimizam. Na konferenciji za novinare, održanoj u utorak, u trofejnoj sali renomiranog šabačkog kluba, stručni štab i rukovodstvo prvog tima Mačve, najavilo sezonu kakva dolikuje i kakvu svi priželjkuju.
Dragojlo Lazić, predsednik Skupštine FK Mačva, očekuje da će klub ostvariti postavljene ciljeve, a na koje ih obavezuje tradicija, kao i želje svih koji prate fudbal i vole Mačvu.
Šef stučnog štaba, Dejan Nikolić ističe da je svestan činjenice da je Mačva ozbiljan klub, ne samo u Srpskoj ligi Zapad već i šire, i da kao takav klub, i Mačva i grad Šabac zaslužuju Mačvu u prvoj ligi: „Potrudićemo se da damo sve od sebe i da Mačvu vratimo na pravi put. Očekujem da će i uprava pomoći da Mačva funkcioniše na pravi način.“
Filip Pejović, zamenik kapitena, istakao je: „Pripreme smo odradili dobro, spremni ulazimo u prvenstvo pa sam optimista i uveren sam da ćemo zauzeti poziciju koju i drugi od nas očekuju. Promenili smo vezni red i napad, mislim da imamo dobar sastav.Odbrana je ostala ista“.
Aleksandar Živanović, potpredsednik FK „Mačva“, predstavio je pojačanja uz optimizam da će Mačva sa novim igračima biti tim koji će protivnici respektovati.
- U novoj sezoni pojačali smo se sledećim igračima: Novaković Bogdan, golman 1993. g FK „Vujić Voda“ , Spasenović Miloš, odbrambeni igrač 1991. god. FK „Loznica“, Lazić Zvezdan, vezni igrač 1986. god. FK “Loznica“. Vidić Aleksa, vezni 1994. god. ““ bonus igrač „Sloboda-point“, Jovanović Miroslav, vezni 1998. „Borac“ Čačak, Milutinović Milan, vezni 1983. „Donji Srem“, Stanojlović Nebojša, napadač 1989. „Mladost“ Lučani, Tošić Nemanja, napadač 1986. god „Jedinistvo Putevi“, Matić Goran, napadač 1993. FK „Loznica“, Takovac Boško, odbrana 1986. „Radnik“ Bijeljina - istakao je Živanović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa