22. avgust 2013.22. avg 2013.
PREDSTAVLjENI SAVETI POLITIČKOG POKRETA „ZAJEDNO ZA SRBIJU“

POKAZATI SOLIDARNOST

Politički pokret „Zajedno za Srbiju“ predstavio je članove stručnih saveta, za koje je na konferenciji za novinare istaknuto da su obrazovani i ambiciozni ljudi čiji rad treba da doprinse poboljšanju životnih uslova svih Šapčana.
Pokazati solidarnost na delu osnovni je cilj akcije „Zajedno u novu školsku godinu“ u organizaciji Saveta za socijalna pitanja političkog pokreta „Zajedno za Srbiju“. Prikupljanjem školskog pribora, torbi, udžbenika, odeće i obuće, od 22. do 30. avgusta, pomaže se materijalno najugroženijim učenicima sa teritorije Šapca.
- Politika pokreta „Zajedno za Srbiju“ temelji se na tri osnovna principa: Evropa, samouprava i solidarnost. Ovom akcijom pružamo priliku svima da pokažu solidarnost prema najugroženijim porodicama u našem okruženju. Mi želimo da pomognemo deci iz porodica koje su korisnici usluga socijalne pomoći, tako što organizujemo prikupljanje školskog pribora i garderobe koje ćemo im potom podeliti, naveo je predsednik Inicijativnog odbora „Zajedno za Srbiju“ u Šapcu Miodrag Filipović, koji rukovodi Savetom za socijalna pitanja.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa