29. avgust 2013.29. avg 2013.
VREDNA DONACIJA ZA „JANKOVCE“

OSVEŽENA SALA ZA FIZIČKO

Sa prvim školskim zvonom učenici šabačke OŠ „Janko Veselinović“ ući će u okrečenu salu za fizičko vaspitanje. Zahvaljujući vrednoj donaciji kompanije „Tikurila Zorka doo Šabac“ osveženi su zidovi tako da će u prijatnom ambijentu učenici povoditi vreme posvećeno sportskim aktivnostima.
- Od dobijenih sredstava pored velike sale za fizičko uspeli smo da okrečimo i teretanu, svlačionice i hodnike. Od izvođača radova dobili smo donatorski deo tako da smo i svečanu salu u glavnoj školskoj zgradi renovirali krečenjem i zamenom osvetljenja. Ovakve donacije nam veoma znače. Mi se godinama unazad trudimo da obezbedimo određena sredstva na ovaj način. Pored kompanija „Tikurila“ i „Galeb“ svesrdnu podršku imali smo i od roditelja tako da su sve naše učionice klimatizovane ““ rekla je Ljiljana Stojanović, direktorka.
Izgrađena 1985. godine sala za fizičko ništa nije izgubila od svog prvobitnog izgleda. Naprotiv, zalaganjem celog kolektiva uz pomoć donatora postala je primer dobre saradnje. Pre dve godine ista ova kompanija obezbedila je lak za parket kojim je premazan posle hoblovanja.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa