29. avgust 2013.29. avg 2013.
JSP „STAN“ ŠABAC

ODRŽAVAN I NEGOVAN GRAD

Pored dnevne brige o 7.500 stanova i projekta Energetske efikasnosti ova ustanova stara se i o ambijentalnoj celini Gospodar Jevremove ulice, nepokretnim kulturnim dobrima i objektima, kao i posebnim primercima gradske arhitekture
Pored osnovne delatnosti, dnevnog održavanja stanova, JSP „Stan“ Šabac trudi se da bude što bolji servis svojim korisnicima i ostvari što kvalitetnije kontakte sa Skupštinama stanara zgrada koje održava, istaknuto je na konferenciji za novinare prošlog četvrtka. U poslednje vreme najčešće se govorilo o projektu Energetske efikasnosti u saradnji sa gradom tako da je ovo bila prilika da se javnost obavesti i o drugim vrednim radovima za koji je ove godine predviđen budžet od 40 miliona dinara bez poslova na Biblioteci šabačkoj.
- S ponosom ističemo da je i u ovim izazovnim vremenima grad Šabac izdvojio 8.142.192 dinara za radove na trećoj fazi Aneksa Biblioteke šabačke. Radovi su završeni. Čekamo izradu tehničke dokumentacije radi tehničkog prijema. Jednim posebnim pristupom poslu uz minimalna sredstva od 250.000 dinara uspeli smo da očistimo i saniramo sve fasade u Gospodar Jevremovoj ulici. I ove godine saniraćemo dva objekta koja pripadaju posebnim primercima gradske arhitekture „Takovo“ u Masarikovoj ulici i Pop Lukina 31. U ovom poslu prvi put zajedno sa nama učestvuju i korisnici pomenutih objekata sa 50 odsto obezbeđenih sredstava. Uz isto učešće od 50 odsto radiće se i sanacija krovova na Samurovića kući, objektu u Gospodar Jevremovoj 49 i objektu Metaloplastike ““ rekla je Ljiljana Jovanović, direktorka JSP „Stan“.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa