5. septembar 2013.5. sep 2013.
ZAJEDNO U NOVU ŠKOLSKU GODINU

ISTI USLOVI ZA SVU DECU

Predstavnici političkog pokreta „Zajedno za Srbiju“ uručili su pomoć materijalno ugroženim učenicima sa teritorije Šapca.
U sali Mesne zajednice „Šipurske livade“ članovi inicijativnog odbora „Zajedno za Srbiju“, zajedno sa predstavnicima humanitarnih organizacija, prošle subote uručili su pomoć u odeći, obući i školskom priboru socijalno ugroženim učenicima iz Šapca. Stvaranje istih uslova za školovanje i odrastanje najmlađih, predstavlja jedan od prioriteta u radu nove političke organizacije, istakao je narodni poslanik i šef odborničke grupe „Zajedno za Srbiju“ u lokalnom parlamentu Nebojša Zelenović.
- Akcijom „Zajedno u novu školsku godinu“ želeli smo da jedan od stubova naše politike, princip solidarnosti, dokažemo na delu. Zahvalan sam svim građanima koji su tokom poslednjih deset dana pomogli našu akciji. Oni su zajedno sa nama obezbedili odeću, obuću i školski pribor, i učinili da početak nove školske godine bude isti za svu decu u našem gradu. Veliku zahvalnost za realizaciju ove akcije dugujemo predstavnicima Udruženja invalida rada, Udruženju slepih i slabovidih i organizacijama „Humano srce“ i „Karitas“, naveo je Zelenović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa