12. septembar 2013.12. sep 2013.
U “NOĆI KUPOVINE“

REVIJA VENČANICA

Na nedavno održanoj Noći kupovine i dobre zabave veliku pažnju Šapčana privukle su devojke obučene kao mlade, koje su u pratnji trubača prošetale kroz grad. Povorci se pridružio i jedan broj zainteresovanih građana koji su ih pratili do Centra, gde je na bini održana revija venčanica. Iako su o ovom interesantnom događaju pričali i danima posle mnogi naši sugrađani nisu znali da se zapravo radilo o reviji salona “Lana M“. Oni koji su bili upućeni, navraćali su u salon i svoje pozitivne utiske delili sa vlasnicom Svetlanom Mijailović.
-Ideja za reviju rodila se potpuno spontano. Kada smo dobili ponudu da učestvujemo u Večeri kupovine, na njoj je stajalo da ko želi može da se prijavi i za druge sadržaje, pa smo odlučili da upriličimo reviju. Organizator Zoran Kikić nam je predložio da uključimo i trubače, i sve je ne kraju bilo odlično. Nepoznati ljudi su dolazili da nam kažu da smo im ulepšali veče, navodi Svetlana.
Umesto profesionalnih manekenki angažovano je 14 “običnih“ devojaka, koje su se na bini ponašale kao iskusni modeli. Svetlana je svakoj izabrala haljinu prema građi, i kaže da su im odabrani modeli stajali savršeno. Pored njih, šetali su i dvojica “mladoženja“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa