19. septembar 2013.19. sep 2013.
FUDBAL: SRPSKA LIGA ZAPAD

CEO PLEN DOMAĆINU

Mačva - Seljak 1 : 0 (1 : 0)
Šabac-Stadion Mačve. Gledalaca 400. Sudija: Dragan Nikolić (Požarevac ) 5,5. Strelac: Đukanović u 23. minutu. Žuti kartoni: Jovanović, Spasenović (Mačva), Živković, Jovanović, Oljača (Seljak).
Mačva: Stepandić 8,5, Pejović 7,5, Spasenović 7,5, Jovanović 7,5, Takovac 8, Đukanović 8,5, Gemović 6,5 (Matić 6,5), Vidić 6,5, Milinković 8, Tošić 6,5 (Radovanović 7), Milutinović 7,5 (Stanojlović)
Seljak: Trbojević 7, Živković 6,5, Atanacković 7, Živanović 7,5, Široki 7,5, Oljača 7, Ćirković 7, Lukić 7 (Simeunović 7), Savić 6,5, ( Vemić 7), Milić 8,5, Stanojević 6,5 (Jovanović -).
Igrač utakmice: Đukanović.
Gostujuća ekipa iz Mihajlovca pokazala je da se ni malo ne sme potceniti. I ako smo mislili da će Mačva lako izaći na kraj kao domaćin, možda zbog naziva ekipe koja nam je došla u goste, nije bilo baš tako. Protivnik više na ovoj utakmici bio je i glavni sudija Nikolić, koji je Mačvu oštetio u 56. minutu kada je srušen u šesnaestercu Milinković, a sudijska odluka da pokaže na belu tačku je izostala. Mačva je bila za klasu bolja u prvom poluvremenu i ako su gosti već u 19. minutu zapretili kada je novajlija Takovac bio na pravom mestu i izblokirao šut kao i minut kasnije kada je loptu poslatu iz kornera Stepandić izboksovao iz kaznenog prostora. Tri minuta kasnije u 23. minutu Jovanović je majstorski centrirao iz slobodnog udarca da bi kapiten crveno- crnih Đukanović bio najviši i poslao loptu „seljaku“ u mrežu i golom doneo Mačvi tri boda. Bilo je još dosta prilika i šuteva, naročito onaj „topovski“ šut Tošića sa dvadesetak metara kada mu je Milinković nesebično dao loptu. Imala je Mačva i pomalo sreće kada je pred sam kraj prvog poluvremena sačuvala prednost posle solo prodora Milića, kada je lopta posle šuta završila tik pored gola. Isti igrač „Čupa“ je i na početku drugog poluvremena zapretio ali je golman Stepandić bio na pravom mestu. Možda bi epilog utakmice ali i igra Mačve bila znatno dominantnija, da je sudija svirao penal. Ipak uz pad igre u drugom poluvremenu Mačva je došla do sva tri boda. Narednu utakmicu Mačva gostuje Krušiku u nedelju, a zatim je domaćin u sedmom i osmom kolu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa