18. februar 2010.18. feb 2010.
TROTOARI I PUTEVI POD SNEGOM

SNEG OPET IZNENADIO

Obilne padavine koje su bile praćene jakim vetrom ponovo su zadale probleme preduzećima zaduženim za čišćenje snega. Evidentno neraščišćeni putevi u gradu kao i pešačke zone, vozačima i pešacima otežali su kretanje
Direktor Direkcije za puteve, Miodrag Filipović kaže da su ekipe ovog preduzeća reagovale na vreme ali da je zbog jakog vetra i snežnog nanosa na lokalnim putevima situacija bila nezadovoljavajuća.
- U noći petak na subotu oko jedan sat naše ekipe su bile na terenu. Dva vozila su non stop posipala so, a na lokalnim putevima su bila četiri vozila koja su posipala mešavinu rizle i soli. Sneg koji je padao uz jak vetar stvarao je velike probleme, tako da rezultat rada na lokalnim putevima je bio nikakav. U gradu se stanje normalizovalo ulice su uglavnom prohodne i nema većih opasnosti po saobraćaj. Ekipa je narednog jutra ponovo bila na terenu i ti putevi će u narednim danima biti prohodni. U gradu je posuto 36 tona soli a na lokalnim putevima bačeno oko 36 tona mešavine soli i rizle, rekao je Filipović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa