26. septembar 2013.26. sep 2013.
NASTAVLjEN PROJEKAT POMOĆI SEOSKIM MESNIM ZAJEDNICAMA

ZA BOLjE USLOVE ŽIVOTA VAN GRADA

Zamenik gradonačelnika Nemanja Pajić prošlog četvrtka posetio je Mesnu zajednicu Culjković, gde je, zahvaljujući projektu Gradske uprave namenjenog unapređenju kvaliteta života na seoskom području, rekonstruisan sportski teren.
Sredstva iz gradskog budžeta u iznosu od 300.000 dinara utrošena su na izgradnju i postavljanje ograde sportskog terena i kupovinu golova. Postavljanjem zaštitne mreže, koja sprečava odlazak lopte na kolovoz, povećana je bezbednost učenika.
- Ogradili smo igralište za male sportove, zato što se dešavalo da deca izlete na saobraćajnicu, što je ugrožavalo njihovu bezbednost. Zbog toga smo odlučili da je to prioritet na koji treba potrošiti novčana sredstva. Preostaje nam još dosta posla na uređenju infrastrukture u selu. Želimo da rekonstruišemo Dom kulture, na kom moramo popraviti krov, rekao je Milorad Bogićević, član Saveta Mesne zajednice Culjković.
Više od polovine šabačkih sela do sada je iskoristilo sredstva obezbeđena projektom, dok predstavnici svega desetak sela nisu ni podneli zahtev za doniranjem sredstava.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa