3. oktobar 2013.3. okt 2013.
DERBI TREĆEG KOLA PRIPAO CRVENO-BELIMA

BEZ SREĆE U FINIŠU

Crvena zvezda ““ Metaloplastika 24: 22 (14:13)
SC „Šumice“. Gledalaca: 1 000. Sudije: Mošorinski, Pandžić (oba Novi Sad). Sedmerci: Crvena zvezda 1(1), Metaloplastika 3(3). Isključenja: Crvena zvezda 8, Metaloplastika 8 minuta.
Crvena zvezda: Kosanović (18 odbrana), Pernar, Grbović 3, Šljivančanin, Alčaković 1, Pešić 2, Pavić 1, Pavlov 1, Cupara, Stojković 4(1), Ogrizović, Anđelić 5, Brajović 6, Milutinović, Antelj.
Metaloplastika: Maksimović, Travar, Milovanović, Aleksić, Palević, Marjanović 5, Kankaraš 6, Medurić, Obradović, Marković, Arsić (15 odbrana), Grujičić, Mitrović 3, Prodanović, Dragaš 4.
Igrač utakmice: Milan Kosanović (Crvena zvezda)
Šapčani nisu uspeli da u sedamdesetosmom međusobnom susretu savladaju starog rivala pojačanog sa pet internacionalaca koji su u zadnji čas registrovani. Prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj igri i rezultatskom neizvesnošću. Posle početnog vođstva domaćih Šapčani su serijom 5:0 preokrenuli rezultat i poveli sa 7:5. Finiš ovog dela igre pripao je crveno belima koji su na odmor otišli sa minimalnom prednošću. U dvanaestom minutu nastavka šabački tim ponovo stiže do izjednačenja (19:19). Usledio je pad u igri, Beograđani su to deset minuta pre kraja meča kaznili serijom 4:0 i došli do najveće prednosti. Rukometaši Metaloplastike se nisu predavali, uspeli su da dođu na samo gol zaostatka ali su domaći uspeli da sačuvaju vođstvo i na kraju trjumfuju.
Ove subote u četvrtom kolu četa Slavka Novakovića u hali Gimnazije u 18.30 časova odmeriće snage sa iskusnom i čvrstom ekipom NapreTka iz Kruševca.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa