3. oktobar 2013.3. okt 2013.
FUDBAL: SRPSKA LIGA ZAPAD

GOLEADA CRVENO-CRNIH

Mačva ““ Rudar 4 : 1 ( 1:1 )
Šabac: Stadion Mačve. Gledalaca 300. Sudija Uroš Vuković (Kragujevac)7. Strelci: Ristivojević u 40, Z.Matić u 52, Milinković u 68, A. Radovanović u 80. za Mačvu, Milojević u 39. minutu za Rudar. Žuti kartoni: Ristivojević, Milinković (Mačva), Kolaković, Milosavljević (Rudar).
MAČVA: Stepandić 7,5 , Pejović 8, A.Radovanović 7,5, Jovanović 6 (I.Radovanović -), Ristivojević 8, Đukanović 8, Vidić 6, Milutinović 8, Ilić 6,5 (Janković -), Milinković 8,5 , Z.Matić 7 (Lazić -).
RUDAR: Langura 7 (Stanojević 5), Milosavljević 6, Mitrović 6,5 (I.Stojanović 5, Stanković 6), Lazić 6, Kolaković 7, Jovanović 6, N.Stojanović 6, Pavlov 8, Dimitrijević 6,5 , Milojević 7, Muljajić 6.
Igrač utakmice: Milinković (Mačva)
U pr vom delu utakmice činilo se da će gostujući Rudar, pružiti ozbiljniji otpor. Tako je izgledalo jer se težište igre svelo na sredini terena, a gosti su imali nešto veći posed lopte. Pred kraj poluvremena, u 38. minutu povredio se golman Rudara, Langura a zamenio ga je “buckasti“ Stanojević. Oko nas nije prevarilo da je vratar gostiju bio najbolji za vađenje lopte iz sopstvene mreže. No, odmah posle zamene golmana, Rudar je stvorio šansu, Pavlov je respektabilno centrirao da bi Milojević preciznim udarcem postigao jedini gol za goste. Nisu crveno-crni sačekali ni ceo minut kada im se ukazala šansa za izjednačenje. Asistenciju Milutinovića, iskoristio je Ristivojević i “bombom“ sa dvadesetak metara postigao gol. Sa nerešenim ishodom otišlo se na pauzu, da bi u nastavku Mačva pokazala sasvim drugu igru. Napadački kako se očekuje i kako je to davno bilo. Vodeći gol za domaće postigao je solidni, Zoran Matić, na centaršut odličnog Pejovića. Nije mnogo vremena prošlo kada je Milinković, po mnogim anketama i najbolji igrač ove utakmice, poslao loptu pod prečku i osigurao pobedu Mačve, da bi konačnih 4:1, obezbedio izuzetnim golom, Aca Radovanović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa