3. oktobar 2013.3. okt 2013.
VLADIMIRCI: KNEŽEVI KONACI

BEOGRADSKA DECA U KONACIMA

Tokom protekle nedelje, skoro hiljadu mališana beogradskih vrtića uzrasta od četiri do šest godina, posetili su Etno komleks Kneževi konaci. Uz celodnevni boravak, deca iz opštine Stari grad, u grupi od oko 200 klinceza i klinaca uživali u prelepom krajoliku koji je uz vozić, dva laneta i ručak u prirodi bio priča za sebe.
- Mi smo ovde prvi put, a obišli smo brojne destinacije. Ovo je neponovljivo a našem uživanju nema kraja. Deca su priča za sebe. Potpuno su ispunjeni. Postavljaju neverovatna pitanja. Ali vozić je u centru pažnje, to moramo priznati, u glas zbore vaspitači.
Deca ko deca opet ističu svoje impresije.
- Najvažnije je da smo bili u prirodi koja je tako lepa i da smo videli lane i vozili se u voziću, govorili su prezadovoljni.
Putokaz u pravcu seoskog turizma i Etno doživljaja legao je i na dušu vlasnika Save Kojića.
- Kada vidim ovu decu i njihovo oduševljenje srce mi je na miru. Jedna od namera u začetku ove priče je bila i gošćenje najmlađih, ali ova priča i ova slika samo nas ubrzava u nameri da uradimo mini zoološki vrt, koji će sačekati neku sledeću posetu i komletirati naše usluge, kaže zadovoljni domaćin koji napominje da je nameran uključiti i lokalnu samoupravu, u smislu nekog simboličnog poklona poput sokića, jer brojna deca i porodice sigurno će pohrliti posle ovog utiska put opštine, a reklama te vrste nema cenu, završava Kojić koji ima u svom stilu veliki broj ideja od koji je mnoge pretočio u stvarnost.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa