3. oktobar 2013.3. okt 2013.
DEČJA NEDELjA U PU „NAŠE DETE“

I PORED KIŠE OSMEH

Sportskim igricama “Ko će brže, ko će bolje“ u ponedeljak, 30. septembra, počelo je obeležavanje Dečje nedelje u PU „Naše dete“. Među njima su bili i mališani vrtića „Mladost“ koji su uz smeh i viku propratili svaku igricu koju im je zadao vaspitač Zoran Petrović.
- Sport je veoma bitan. Naročito danas kada su deca okružena kompjuterima i manje se kreću. Zbog toga veliku važnost pridajemo sportskim igrama. Tako svake prve nedelje u oktobru organizujemo sportske igre. To je, inače, deo i naših svakodnevnih aktivnosti. Deca se igraju jer je to važno za njihov razvoj ““ rekao je Zoran.
Ove godine Gospodar Jevremova ulica u utorak ostala je uskraćena za veselu i šaroliku karnevalsku povorku „Dečjeg maskenbala“. Zbog kiše sve aktivnosti održane su u šabačkim vrtićima. Tako je i izložba na temu „Ozi Ozon“ bila priređena u holovima vrtića „Mladost“ i „Snežana“. I crtanje kredom „Crtamo, šaramo, stvaramo“, koje se obično održavalo u Gospodar Jevremovoj ulici, Gradskom parku, Trkalištu i ostalim sličnim prostorima u sredu bilo je prilagođeno lošim vremenskim uslovima.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa