3. oktobar 2013.3. okt 2013.
ŠIRENjE KANALIZACIONE MREŽE U JELENČI

PRIKLjUČAK ZA 23 DOMAĆINSTVA

Uređenje komunalne infrastrukture na teritoriji Šapca nastavljeno je prošle nedelje izgradnjom kanalizacione mreže u Jelenči.
Posle četiri godine čekanja i brojnih problema izazvanih neslogom meštana, 23 domaćinstva u ulici Valjevskog partizanskog odreda uskoro će biti priključena na kanalizacionu mrežu. Njihove komšije moći će da ostvare isto pravo, pod uslovom da ispune svoje obaveze.
- U budućnosti neće biti nikakav problem da i ostali meštani iz ove ulice, ukoliko to žele, obezbede priključke na kanalizacionu mrežu. Ako ispune uslove, mi ćemo nastaviti radove i na tih preostalih 200 metara, rekao je direktor JKP „Vodovod“ Jovica Damnjanović.
Dugogodišnja želja za kvalitetnijim uslovima života u ovom prigradskom naselju je ispunjena, kažu meštani.
- Čekali smo pojedine komšije četiri godine da uplate novac, ali to nisu hteli. Sada se javljaju, pa mislim da će i oni uskoro biti priključeni na kanalizacionu mrežu. Mi koji smo uplatili novac za priključke smo veoma zadovoljni, jer smo rešili veliki problem, rekao je stanovnik ulice Valjevskog partizanskog odreda Dragan Mitrović.
U prigradskoj mesnoj zajednici Jelenča tokom poslednjih nekoliko godina započeto je i realizovano nekoliko značajnih projekata na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže, rekao je predsednik Saveta mesne zajednice Jelenča Ljuban Damnjanović.
- U mesnoj zajednici Jelenča ove godine smo se trudili da, što je moguće više, proširimo kanalizacionu mrežu. Osim u ovoj ulici, priključke su dobila domaćinstva i u ulicama Nemanjina, Lenjinova i Užičke republike. Ukupno, izgrađeno je više od dva i po kilometra kanalizacione mreže u Jelenči, naveo je Damnjanović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa