17. oktobar 2013.17. okt 2013.
PREDSTAVNIK BRITANSKO ““ SRPSKE PRIVREDNE KOMORE U ŠAPCU

PROMOCIJA POTENCIJALA

Prošlog petka u Gradskoj kući gradonačelnik Šapca Miloš Milošević ugostio je generalnog direktora Britansko ““ srpske privredne komore Džejmsa Gana i državnog sekretara u Ministarstvu za omladinu i sport Nenada Borovčanina. Njima je održana prezentacija na kojoj su predstavljeni privredni potencijali Šapca.
Džejms Gan je naveo da je u Srbiji već više od 5 godina, a u Šapcu je boravio kao predstavnik “Posejdon grupe“. Podsetio je da ova grupa već ima investicije u Gradu, a to je “Kapitol Park“ u kom će biti posla za više od sto ljudi. Istakao je da je vrlo zadovoljan dosadašnjom saradnjom sa gradonačelnikom.
-Svaka poseta je važna za Šabac, a pogotovu kada su u pitanju ljudi koji se bave privredom. Ovo je prvi predstavnik Britansko ““ srpske privredne komore kome ćemo predstaviti detaljnije mogućnosti za investiranje u naš Grad i ovaj kraj. Na neki način, to je priprema za veliku prezentaciju potencijala Srbije koja će se održati do kraja meseca u Londonu. Očekujemo da ćemo današnjom prezentacijom zainteresovati i Gana i da će se naći preduzetnici iz Velike Britanije koji će razmotriti mogućnost da svoj biznis u Srbiji započnu upravo u Šapcu, rekao je Miloš Milošević.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa